Цього разу захід вдалося провести у змішаному форматі – очно та онлайн. В очній частині взяли участь 18 компаній – давні і нові партнери університету. Інженерний напрямок представляли Melexis, ТОВ «Прогрестех-Україна», Vents, ТОВ «Боінг Україна», ПП «Штайнер-Україна», Ajax Systems, ТОВ «Бібус Україна», ТОВ «ВКФ «Соти». ІТ компанії, які шукали серед студентів нових працівників Yalantis, SoftServe, Infopulse, Smart Business. Завітали на Ярмарок і представники великої 4-ки KPMG, EY, PwC, також свої можливості для майбутніх економістів і аудиторів представляла компанія Mazars. І, звичайно, до КПІ завітали lifecell  та корпорація «Артеріум». Протягом 6 годин вони спілкувалися зі студентами, представляли свої можливості та проводили майстер-класи.

А 26-27.04 заходи перейшли в онлайн формат і до учасників долучилися Genesis, ПриватБанк, АТ «Фармак», Renesas Electronics та Wetelo.

Протягом Ярмарку також проводилися кар’єрні консультації за участі запрошених експертів: Анни Тамбовської, Ярослава Борути, Наталії Піковець, Наталії Мікової, Любові Шинкарьової, Діани Рижкової, Марії Конарової та Анни Турчиної.

Отже, beAhead Весна 2023 у цифрах:

– 3 дні

– 23 компанії

– 25 кар’єрних консультацій

– 28 виступів спікерів наживо та онлайн

Чекаємо повернення beAhead вже восени!