UAccelerator  це кар’єрний акселератор для молоді, що має на меті поліпшення освітніх та кар’єрних перспектив наступного покоління українських бізнес-лідерів у таких галузях як консалтинг, фінанси та інвестиції, інтернет-технології та підприємництво.

Щороку проект набирає ексклюзивний клас з українських студентів з провідних університетів країни та закордону. Над кар’єрним розвитком кожного з успішних кандидатів працюють ментори шляхом регулярних консультацій з питань, починаючи від подальшого навчання чи співбесід при прийомі на роботу до заснування нового стартапу.

UAccelerator – це соціальний проект, усі наставники та співробітники працюють на волонтерських засадах. Проект співпрацює з корпоративними партнерами, аби виявити кандидатів для отримання стипендій на подальше навчання чи фінансування стартапів серед студентів, відібраних до програми.

Які критеріі відбору?

Участь у проекті безкоштовна, а відбір проводиться на конкурсній основі. Дізнатися більше про конкурс можна на www.uaccelerator.org.

Хто ментори?

Ментори-волонтери мають унікальний досвід роботи в провідних компаніях світу, включно з McKinsey, Boston Consulting Group, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Google та інших в глобальних бізнес-центрах, таких як Лондон та Нью-Йорк, а також в Україні. Їх об’єднує любов до батьківщини та бажання передати свій досвід наступному поколінню українських бізнес-лідерів.

Як зв’язатися?

Якщо у вас є якісь будь-які питання щодо роботи проекту, або ви хочете долучитися до ініціативи, будь ласка, пишіть  на info@uaccelerator.org