ПІІ “Білфінгер Тебодін Україна” запрошує на стажування

ПІІ «Білфінгер Тебодін Україна» є частиною глобальної мережі Білфінгер Тебодін та розпочала свою діяльність в Україні в 1993 році. З тих пір компанія розвивається, щоб стати провідною міжнародною інжиніринговою компанією в Україні, використовуючи найсучасніші інженерні програми BIM. На даний момент у нашій компанії працює мультидисциплінарна команда, до якої входять понад 90 консультантів та інженерів у двох офісах у Києві та у Львові.

Білфінгер Тебодін був заснований в 1945 році в Нідерландах. Мережа Компанії представлена у 35 офісах у 17 країнах Європи, Близького Сходу та Північної Америки. 3200 професіоналів пропонують нашим клієнтам багатопрофільні інжинірингові та консультаційні послуги на різних ринках. Більш детальну інформацію про компанію Білфінгер Тебодін ви можете отримати відвідавши наш веб-сайт www.tebodin.bilfinger.com.

Білфінгер Тебодін є частиною Bilfinger SE, міжнародної групи «Інжиніринг та послуги», що налічує близько 36 000 працівників у всьому світі та має штаб-квартиру в Німеччині.

У рамках стратегії Білфінгер Тебодін, компанія Білфінгер Тебодін Україна планує значно зростати, надаючи послуги клієнтам в Україні та за кордоном.

ПІІ «Білфінгер Тебодін Україна» запрошує оплачуване стажування до технологічного департаменту СТУДЕНТІВ 4−5 КУРСІВ АБО ВИПУСКНИКІВ.

Вимоги:
· Знання спеціалізованого ПЗ: AutoCAD, AVEVA E3D / PDMS (бажано) MS Office;
· English — B1;
· Бажання зростати та розвиватись в міжнародній компанії.

Резюме надсилайте на адресу
Kateryna.savynova@bilfinger.com