Один з лідерів українського ринку інженерії, компанія  Прогрестех-Україна оголошує про старт ONLINE курсів на базі навчального центру КПІ ім. Ігоря Сікорського. Цього разу не тільки кияни, але і будь-які охочі з усіх куточків України, зможуть взяти участь у навчанні.

РЕЄСТРАЦІЯ на БЕЗКОШТОВНІ вечірні КУРСИ ПІДГОТОВКИ ДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ «ОСНОВИ КОНСТРУЮВАННЯ АВІАЦІЙНОЇ ТЕХНІКИ» ВЕСНА – 2021 розпочато.

Усі заняття відбуватимуться у ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ! У навчанні можуть брати участь як студенти старших курсів, так і випускники технічних спеціальностей, а також інженери з досвідом.

Основні дати:

– приймання заявок – до 14 березня 2021.;

– вступне тестування – 15 березня 2021;

– початок занять – 22 березня 2021.

Вступне тестування включатиме питання з основ механіки, технології машинобудування, матеріалознавства, інженерної графіки та англійської мови, за результатами якого буде сформовано групу слухачів.

Заняття проходитимуть 4 рази на тиждень у вечірній час (з 16:00) в online форматі. Тривалість навчання –  2 місяці.

Програма курсів передбачає ознайомлення слухачів з конструкцією літаків, елементами авіаційних конструкцій, основами аеродинаміки та технологією виготовлення авіаційної техніки. Також в рамках підготовки вивчатимуться сучасні програмні продукти для тривимірного моделювання (CAD) деталей та їх аналізу.

Інформаційна підтримка:

  • Більш детальна інформація про наші освітні проекти на офіційному сайті компанії.
  • Спеціальна група курсів на Facebook.